Pielea: Asigurați-vă că este corect, în funcție de tipul!

După cum știm cu toții, există mai multe tipuri de piele – gras, uscat, mixt, normal si sensibil. Fiecare tip necesită diferite de îngrijire, cu toate acestea, persoanele cu piele sensibilă, se pare, suferă un pic mai mare în lunile de vară, din cauza soarelui și a mării, care rezultă în toamna le găsește cu pielea, plictisitoare și deshidratat. Același lucru, dar pentru aproape fiecare tip de piele. Mai jos, cu ajutorul farmacistului și t. Ana Σάκκου, veți vedea cum puteți avea grijă de pielea ta după vacanța de vară, în funcție de… tip.
H corectă de îngrijire corespunzătoare produse-aceasta este cheia pentru a transforma потрепан vedere că… l-a făcut soare și mare, dar și pentru a menține pielea frumoasa si stralucitoare pe tot parcursul anului. Astfel, în linii care urmează, vă vom ajuta să găsească ceea ce de tip (din piele) tu!

Pielea normală: normal, pielea este netedă, omogenă și fără defecte vizibile. Arată hidratata, fără semne de uscăciune sau de grăsime. Deci, dacă fac parte din această categorie, aveți noroc că nu aveți nevoie să vă faceți griji despre blur, pește și orice fel de nesimtiti la frunte și la nas! Nu necesită o îngrijire specială, în cazul în care, desigur, curatat in fiecare seara lotiune și săpun de curățare și de a pune delicat, o crema hidratanta dimineata si seara. O dată pe săptămână, dacă doriți, puteți face un masaj usor cu ajutorul unui exfoliant facial cu creme hidratante și nutritive componente. Pentru corp, hidratant lapte de curățare după un duș, se va pastra pielea supla si hidratata.
Tenul gras: Dacă aveți acest tip de piele, sunteți, în special, probleme de jeg și de strălucire, de obicei, în zona frunții, a nasului și πιγουνιού. În plus, este probabil să apară pete negre și marginea ascuțită. Cu toate acestea, tenul gras reține afișa ridurilor ceea ce este foarte frumos, mai ales pentru femei! Este de îngrijire a pielii gras include zilnică de curățare se potrivește cu săpun lichid împotriva grăsime și peeling, de 1-2 ori pe saptamana pentru a elimina celulele moarte și sebumul. Același lucru este valabil și pentru corp!
Pielea uscata: se Caracterizează prin deshidratare pronunțată și discret intens „trăgând”. Din păcate, din cauza lipsei de apă, de un anumit tip de piele este, de obicei, arată rapid, ridurile – pielea noastră nu este la fel de elastică și „rupe” cu ușurință. Bine, totuși, că nu arată blur, γυαλάδες și acnee! Cheia pentru a corecta περιποίησή este constantă și utilizarea specială a cremei pe bază de ulei de măsline, dimineața și seara. Pentru corp, este important de a alege o cremă intensivă și hidratare profundă.
Mixt piele: Combină caracteristici de diferite tipuri. În special: a) reprezintă conținutul de grăsime a pielii (de obicei in zona T), mai uscat și mai „trage” pe obraji, în timp ce în alte locuri în mod normal. Pentru a curăța pielea mixtă bine va folosi special de emulsie cu vitamine, și de a folosi apoi lotiune. De asemenea, este important de a folosi cremă de zi hidratantă pentru ten normal, dar este recomandabil să nu se aplice în acizi grași de votare.
Piele sensibila: piele subțire, fragilă, palid și de multe ori uscat, peeling și roșește ușor. Uneori, trage puternic, și se spală împreună cu ei, cu aer rece, nepotrivite detergenți, în special „grele” înseamnă, ca și rigid (o mulțime de săruri) de apă. Pur și simplu pune, este puternic dependentă de condițiile de mediu. Soluție? De zi cu zi de curățare cu un sapun lichid pentru piele sensibila si utilizarea τονωτικής lotiune cu ingrediente hidratante, pentru a închide porii și de a proteja. Utilizați aloe vera pentru pielea sensibilă, iritată de piele. Aloe păstrează pielea moale, hidratează, stimulează producția de colagen și întărește protecție naturală.

Toamna de îngrijire
După cum notează farmacist și t. Ana Σάκκου, o trăsătură comună pentru toate tipurile de piele, după sărbători, deshidratare. Pielea, deși și tăbăcite, dar, în încercarea de a se apăra în „atac” de soare și sare, devine uscat, plictisitoare și dur.
Compania farmacist oferă sfaturi valoroase pentru îngrijirea corespunzătoare a pielii în această perioadă, pentru a relua și de a restabili vigoarea și strălucirea:

  • Pune în rutina de îngrijire a pielii feței și a corpului exfoliaza. Peeling accelereaza eliminarea celulelor moarte ale epidermei, contribuie la o regresie a focarelor de albire, care pot fi create de la soare și ajută la crearea de noi эпидермических de celule. Astfel, pielea va deveni din nou moale si va arata intinerit.
  • Utilizați pentru persoanele produs de curățare profundă. Adânc de curățare va scăpa de porii de sebum, el accelerează eliminarea celulelor moarte și maximă de penetrare a factorilor de hidratare și alimentare.
  • Selectați o crema pentru hidratare intensivă, care ar umple pierdută de umiditate a pielii. Nu uitați, de asemenea, bea o cantitate mare de apă pentru hidratarea pielii, de la… interior!
  • Utilizați un fel de aditiv, care intareste structura pielii și întărește părul și unghiile.
  • Nu te opri utilizarea de protecție solară. Utilizați o protecție solară, tot anul, nu doar vara, sau cand vezi soarele. De protecție solară nevoie, chiar și în vreme tulbure.
  • Utilizați unele tratamentul de albire este, dacă, din cauza expunerii la soare a aparut pe fata sau pe corp, acnee sau pete.
  • Urmați o dietă echilibrată, bogată în vitamine și microelemente.