10 sfaturi pentru…de îngrijire a pielii în timpul verii

Când am fost afară, bucurându-se de soare și de mare, am uitat de multe ori de îngrijire a pielii. Dar! De îngrijire este un subiect în care trebuie să arate o atenție, mai ales în timpul verii. Poate soarele este sursa de viață, dar necugetat raport în acest deteriora pielea. Medic-un dermatolog, și așa mai Serafim Προδρομίδης, ne oferă sfaturi valoroase.

1. O alimentație echilibrată. Urmați în lunile de vară, o dieta bogata in proteine, vitamine și oligoelemente. Consumați multe fructe și legume și puneți-le în dieta ta mai multe ouă, leguminoase, nuci, pește și alimente bogate în antioxidanți și omega-acizi grași: afine, rodie, avocado.

2. Hidratarea adecvată. Pe care o consumi zilnic, în medie, de 8-10 pahare de apă și de alte lichide (lichide, de numărare și de cafea, de ceai verde, sucuri, dar și fructe și legume). Apa mentine pielea supla si sanatoasa si contribuie la supraviețuirea și reproducerea celulelor.

3. Alegerea de protecție solară. Alegerea de protecție solară nu este o sarcină ușoară, deoarece produsele care circula pe piata prea mult. Face alegerea dvs., oferindu-valoare, nu numai SPF, dar și pe o gamă de radiații, de la care vă protejează de produs – selectați un produs cu spectru larg de acțiune, adică protejează împotriva razelor UVA, UVB și UVC. Persoanele cu pielea deschisa la culoare au un grad mai mare de nevoile de protecție (SPF50), în timp ce mai mult de „sincer” de piele, pot fi acoperite de protecție solară cu un indice de 30.

4. Nu uitați de protecție solară. Aplicați de protecție solară cu 30 de minute înainte de expunerea la soare, asigurându-vă că pentru a repeta aplicarea la fiecare 2 ore sau dupa fiecare scufundare în mare. Repetare επάλειψης va avea nevoie, de asemenea, dacă επιδίδεστε într-un fel de sporturi pe plaja, ca o transpirație abundentă indeparteaza stratul protector de protecție solară.
Asigurați-vă că în fiecare ștergându folosi cel puțin 2 linguri (10 ml), pentru toate expuse parti ale corpului la soare. Mai bine să utilizați de protecție solară, de medie a indicelui (20 sau 30) de mai multe ori, iar cu indicele 50 pentru unul și numai o singură dată. În caz de arsuri, utilizați intensiv de hidratare emulsie (în fiecare oră), și în cele mai severe arsuri utilizați κορτιζονούχων medicamente (sub forma de spuma sau crema).

5. Măsuri ηλιοπροστασίας. De protecție solară nu este suficient. Utilizați casca cu забралом (umbra acoperă fața), ochelari de soare și umbrele de soare pe apă. Nu uitați că aveți nevoie de protecție solară, chiar dacă stai sub umbrelă. Și amintiți-vă: sănătos de bronzare nu există!

6. Scăpărător de duș. Frecvent duș elimină lipide a epidermei și încalcă υδρολιπιδική echilibrul pielii. După soare baie și duș, utilizați after sun cu aloe. Produse după plajă hidratează intens și bogat în vitamine și oligoelemente, în comparație cu body milk. Ei au, de asemenea, avantajul că acestea ajută la menținerea la soare. De asemenea, rețineți, săpun, care îl utilizați – selectați hidratante geluri de duș sau săpun neutru.

7. Protejați-vă buzele, nasul și urechile. Utilizați, cel puțin, la mare, de protecție solară, ruj si balsam speciale pentru nas si urechi – este domeniul care arde prea ușor.

8. De îndepărtare a părului. Pentru prevenirea infecțiilor (de exemplu.x. bursita de microbi, care se găsesc în apa de mare sau la piscina), un astfel de epilare, devine 12-15 ore la plaja – indiferent de metoda, iar dacă cineva se bucură (aparat de ras, ceara, epilare de spălat și așa mai departe n.).

9. Spune „nu” într-un solar. Este expunerea la radiații ultraviolete de tip „A”. Distruge colagenul, creează cosuri si pete și provoacă photoaging.

10. Intepaturi (tantari, muste negre de albine, meduze). Utilizați un agent de respingere, pentru a ține insectele departe. În caz de contact cu медузой, se spală bine pata cu apă proaspătă și se aplică moale antiseptic – un antihistaminic crema sau natural de arbore de ceai. Pentru muscaturi de insecte, utilizați crema, de trei ori pe zi.